Tallers a mida

Si t’has quedat amb les ganes de poder fer un dels nostres tallers perquè no et podies adaptar als dies o la hora programats, ara tens la teva oportunitat!

Si sou un grupet de dues o més persones ens podeu proposar el tema que desitgeu fer: fondant iniciació, fondant intermedi, cupcakes, cookies, cookies amb nens,etc… així com el dia i la hora que més us convé (amb un mínim d’una setmana d’antelació), i nosaltres procurarem programar-vos un taller. info@mesquecookies.com

Cursos + que cookies

3 comments on “Tallers a mida

  1. Buenas tardes, me gustaría regalar un taller de repostería a una persona de 50 años. Tendríais algún taller que se pueda amoldar?. Interesa cualquier tipo de repostería pero de iniciación.
    Que día podría ser y que preció?.
    Muchas gracias y feliz año

  2. hola Merce el dia 8 de juny es l´aniversari de la meva filla júlia i com a ella li agraden molt totes aquestes coses havia pensat de junt amb un grupet d´amiguetes del cole fer un taller dels vostres. Voliem saber el minim de persones, com i quan i el preu. gracies. SILVIA

  3. Hola, estaria interessada en fer un taller de cupcakes però tinc dubtes de si es pot fer amb nens o no. Seríem dues adultes amb dues nenes , una de 13 anys i l altre de 10. Seria possible fer el taller totes juntes ? I en cas afirmatiu quin preu tindria per persona i quins dies seria possible, si pogués ser la primera setmana de juliol ens aniria be doncs el mes de juny els hi es impossible. Gràcies !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>