Arbres de Nadal

dsc_0387

Una de les tradicions d’aquestes festes son els postres de Nadal. Com tots sabem son incondicionals els torrons, les neules i els fruits secs.

Si els hi voleu donar un “toc”, +quecookies us ofereix una idea de presentació per tal de personalitzar aquests torrons tan tradicionals i tan bons que no poden faltar a taula!!…. amb unes senzilles barres de torró Suchard i un tallador amb motius nadalencs podeu aconseguir aquest efecte tan especial!

dsc_0390

I pels més petits…. i els més grans també, als postres podem introduir altres dolços no tan tradicionals però igual de bons, com poden ser aquestes gelatines en forma de piruleta d’arbre de Nadal fetes artesanalment per +quecookies

dsc_0376dsc_0375

I si vols quedar bé, vagis on vagis aquestes Festes, no poden faltar les galetes de Nadal amb aquest packaging que hem preparat perquè les puguis obsequiar de cinc en cinc.

dsc_0379

dsc_0384

Molt Bon Nadal !!

2 comments on “Arbres de Nadal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>