Cupcakes de Nadal

Ja s’acosta Nadal!  i també el detallet ideal per a obsequiar en aquestes festes!

CUPCAKES DE NADAL

Cupcakes especials per  Nadal. Massa de xocolata i frosting amb l’autèntic Swiss Meringue Buttercream. Aquest frosting és una mica menys dolç que d’altres tipus i es pot variar el seu gust amb diferents tipus de sabors, essències naturals o bé simplement amb fruita fresca. També es pot modificar el color..

Aquí l’hem deixat natural només afegint un toc de vainilla perquè amb la xocolata lliga molt bé. A més a més, aquests tenen una sorpresa a l’interior:

una maduixa natural, autèntica i molt bona!!

CUPCAKES DE NADAL

De maduixes en podem trobar tot l’any. Amb aquesta combinació us asseguro que val la pena i a més a més estan ben dolces.

+quecookies els podreu trobar presentats en una caixeta de dos en dos, de quatre, de sis o dels que vulgueu !

CUPCAKES DE NADAL

Podeu veure a la galeria de fotos altres combinacions també amb frosting però de xocolata.

Demana’ns com els vols  i els farem realitat!

Tal com veieu, és un bon detallet per obsequiar aquestes festes als vostres familiars i amics amb motiu d’un àpat de celebració, de “l’amic invisible”, i perquè no, també sense cap motiu!

6 comments on “Cupcakes de Nadal

  1. wuala! Mercè cada dia et superes més!!! quina passada!!!! I a més, tenen una pinta… espero amb candaletes el Nadal: quina cara farà en Noël quan vegi tot això per sobre la taula????

  2. Mercè cada vegada et superes en originalitat i la presentació es exquisida em deixes boca badada

    Salutacions
    Graciela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>