Ouera

Us agrada aquesta ouera?  doncs quan descobriu el que hi ha dins segur que sí!
Ouera
Son cupcakes petitons de poma i carbassa aromatitzats amb un polsim de canyella i recoberts amb sucre blanc granulat abans d’enfornar. Així queda aquesta crosta tant apetitosa com a les magdalenes de tota la vida i, com no, decorades amb les típiques carbassetes de sucre.
Aquests dies estem veient ja per tot arreu icones anunciant la festa de Halloween així que, després d’aquest tastet de carbassetes estigueu atents al post especial de Halloween que penjaré properament.
Espero que us agradi !!

4 comments on “Ouera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>