Fira Purissima del 6 al 8/12/2015

FIRA DE LA PURISSIMA 2015  A SANT BOI DE LLOBREGAT Aquest any Mesquecookies canvia d’ubicació! En aquesta edició, Mesquecookies forma part de la 1ª mostra de Food Trucks que ens proposa l’ajuntament com a novetat a la zona de la plaça de l’església. Conjuntament amb la  Fira de cervesa artesana i la degustació de vins de la mosta Vicult hi trobaràs tot tipus de menjar i podràs donar el toc dolç amb una àmplia varietat de les nostres especialitats. Serà el punt de trobada a no faltar en aquesta renovada Fira de la Purissima. Tot això els dies 6/7/8 de desembre de 10 a 21,30h. Us hi esperem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>