Boda Susana

Aquest es el pastís de boda per a la Susana que vàrem estar molt contents de servir a l’Hotel el Castell de Sant Boi per a més de 100 convidats. N’hi va haver per a tots els gustos, massa de xocolata amb frosting de taronja, massa Red Velvet amb frosting de vainilla i massa de vainilla amb frosting de xocolata amb avellana. Decoració a base cales fetes a mà i modelat de les figures dels nuvis amb pasta de sucre sobre un suau color ivory del pastís i puntejat amb una trama de piping blanc de Royal Icing. Tot a gust dels nuvis, inclosa la pilota amb l’escut de l’ajax per al nuvi holandès! Felicitats parella!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>