Premis Delta

ENHORABONA MESQUECOOKIES! En la gala de lliurament dels XII PREMIS DELTA celabrada ahir al vespre i organitzada per els  ajuntaments del Prat de Llobregat, Sant Boi, Viladecans, Castelldefels i Gavà, el jurat ha otorgat la “MENCIÓ ESPECIAL A LA MILLOR INICIATIVA COMERCIAL 2014″ a Mesquecookies. Aquest reconeixement  per part del jurat i de les entitats organitzadores i col·laboradores del projecte i de la tasca feta per Mesquecookies, ens impulsa cap a nous objectius com a centre de referència en rebosteria creativa al Baix Llobregat! http://www.dsantboi.com/2015/04/07/tres-empreses-santboianes-son-reconegudes-als-premis-delta-a-les-millors-iniciatives-empresarials/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>