LA MERCÈ

Moltes felicitats a totes les Mercès !!!!!!!

Em feia molta il·lusió inaugurar oficialment aquest blog el dia de la  Festa Major de Barcelona, la meva festa.

Feia temps que la gent que veia les meves creacions em deia que hauria de fer un blog i compartir-ho. Així és que quan em vaig decidir a publicar-ho ja tenia moltes coses a dir, a ensenyar i sobre tot a ordenar.

Soc conscient que he atabalat bastant a tots els meus col·laboradors però ens en hem sortit i ha arribat a temps que és el que compte. Per això els meus agraïments més sincers a tots ells, en especial a en Jaume i la Mar, també a l’Oriol i la Gemma, David, Helena i Sira (suport i inspiració). Com no, a la paciència, predisposició i bons consells de JABB.

Sóc afortunada de tenir aquest equip familiar sense els quals el món de + QUE COOKIES no seria el mateix.

MOLTES GRÀCIES A TOTS DE DEBÓ!!

Desitjo que us agradi el que aniré publicant a partir d’ara i que deixeu els vostres comentaris per poder millorar poc a poc. Em podeu seguir també a facebook.

6 comments on “LA MERCÈ

  1. Moltes Felicitats !!!!
    ha estat una excel·lent idea inaugurar la pàgina en una data tan assenyalada com avui… la patrona de Barcelona i de casa teva.
    Que sigui molt profitós.
    Graciela

  2. ha estat un plaer!! que bé!! ja queda innaugurat!! Tenia moltes ganes que arribés aquest moment Et desitjo molta sort en aquesta nova aventura!! petons*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>