Sira’s Cake

Aquest pastelet tan bufó l’he fet per la Sira i amb el seu permís l’he batejat amb el mateix nom.

La celebració era pel seu primer mes i l’ocasió s’ho valia!

Aquí el teniu a veure què us sembla:

Sira's cake

També és un pastís per capes (layer cake) com el post dels twin però en petitó de 18cm de diàmetre i 18cm d’alçada. Tot i que pot semblar poca cosa, els experts en la matèria diuen que la ració correcta del pastís com a postre és de 100gr. per persona i el Sira’s cake pesaba 1,200Kg i per tant tècnicament en podien menjar 12 persones, encara que en aquesta ocasió estava previst per 8 (amb gana).

És el típic MSC (Madeira Sponge Cake) que per la seva consistència aguanta molt bé el pes del fondant o pasta de sucre amb el que es cobreix el pastís. S’ha, però, de “emborratxar” amb un almívar per fer-lo més melós a més d’afegir-li el gust que més us agradi entre capa i capa. En aquest cas ganaché de xocolata.

Espero que us hagi agradat i fins la propera.

One comment on “Sira’s Cake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>