Que mona la mona!

Ja falta menys per el popular dia de la Mona! Tradicionalment el padrí regalava la Mona al seu fillol el diumenge de Pasqua, després de missa.

Avui en dia però, és la festa de la xocolata on tan petits com grans frueixen d’aquest petit gran plaer! També és una ocasió per presumir de fillol i passar el dia en família.

A + que cookies hem volgut fer quelcom diferent aquest any!

Antigament les Mones eren un pastís acompanyat d’ous, durs o de xocolata, però ara no hi ha ni pastís! És per això que hem volgut fer un petit homenatge al pastís de la mona transformant-lo en cupcakes en torre.

Cupcakes pascua

 Us presentem els pollets recent sortits de l’ou! Aquí teniu uns nius de vainilla acompanyats d’uns ous de xocolata i avellana. Fa llàstima menjar-se’ls, oi?

Cupcakes pascua Cupcakes pascua

Com que actualment en una mona tot s’hi val, us proposem una altre idea per gaudir d’aquesta estona en família. Cupcakes fets del que més ens agrada: el Red Velvet! I amb motius butterfly.

Cupcakes pascua Cupcakes pascua

 Us desitgem que passeu una molt bona Setmana Santa i que gaudiu de les estones en família!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>